Nemrég telepitattem újra a gépet, így a Firefoxot is, a 3-ast raktam fel. Viszont ha azzal netezek akkor egyik videónak sincs hangja, sőt semmi egyébnek sem. Más böngészővel nincs ilyne gond. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Mit kéne állítani?2008. szept. 19. 13:03
1/2 anonim válasza:
nincs fent minden kodek.A Firefoxban van egy olyan hogy eszközök azon belül kiegészítők bővítmények.Nézd meg minden fel van-e telepítve.
2/2 anonim válasza:
Am sztem egyszerűen a keverőnél le van véve a net hangja!XD Indíts el egy videót és ha win7-ed van, akkor a ki hangerőikonra katt, majd yomsz egy "k" betűt és lám, ott van pár csúszka! böngésző hangerő fel és mindjárt fajintos a rendszer!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!