Rendszer indítási hibaüzenet?
A laptopom rendszer indításakor (win7) minden alkalommal megjelenik ez a hibaüzenet:
A(z)"MOM.Implementation" fájl vagy szerelvény,illetve annak egyik függősége nem tölthető be.A rendszer nem találja a megadott fájlt.
Egy újratelepítés megoldaná a problémát?
Kérném segítsetek ennek a megoldásában.
Esetleg a rendszerindításnál kilőni azt a valamit, ami próbál elindulni, de nem tud.
Vagy a feladatkezelőben kikapcsolni ezt a folyamatot.
Hasonló hibával küzdöttem egy ideje nemrég, és az Advanced Sistem care-nak van egy úgynevezett "Startup" funkciója, és azzal megkerestem a kérdéses fájlt, letiltottam, és azóta eltűnt ez a fajta hibaüzenet.
Időközben próbálkoztam mással is:
Futtatás - msconfig - automatikus indítás,
kivettem a Catalyst control center elötti négyzetből a pipát, majd újraindítottam,s eltűnt a bosszantó üzenet.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel jót cselekedtem-e, vagy nem?
semmi szükség rá, hogy a Windows Rendszerrel együtt töltődjön be, aut. mat. induljon!
(jól tetted, hogy letiltottad)
ATI Catalyst™ Control Center áttekintés
Az ATI Catalyst Control Center egy 3D-gyorsítás szabályzó alkalmazás, amely lehetővé teszi a grafikus kártya funkcióinak szabályzását. Kivételes grafikus teljesítményt és vizuális minőséget kínál a lehető legjobb teljesítmény, stabilitás és innováció érdekében. A biztonságos GPU túlhajtás, az egyéni profilok és a hozzárendelhető gyorsbillentyűk csak néhány a rengeteg szolgáltatás közül.
Az ATI Catalyst Control Center használható a grafikus és a kijelző eszközök finomhangolására az optimális teljesítmény és minőség elérése érdekében. A sok rendelkezésre álló funkciónak alkalmazásuk előtt az előnézetét is meg lehet tekinteni.
Megjegyzés: A ATI Catalyst Control Center három nézetet tartalmaz: Alap, Speciális, Egyedi A Súgóban található eljárások főleg a Speciális és az Egyedi nézetekre érvényesek, mivel az Alap nézet konfigurálására vonatkozó utasításokat a varázsló tartalmazza, amely a nézet részét képezi.
Köszönöm a 8/8-as részletes leírását-e témáról, így már kapisgálom, hogy mit is csináltam.
Mégegyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!