Erik1329 kérdése:
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy miért van az hogy ha bedugom a fejhallgatót a laptopba akkor víz hangzik a hang? Többi lent
Figyelt kérdés
Normál hangszórón tökéletes ha csatlakoztatom hangfalhoz sincs semmi baja a hangnak csak fejhallgatón víz hangzik a hang. Windows 10 op rendszer van a laptopomon.2016. febr. 15. 20:53
1/2 anonim válasza:
Nem víz hangzik, hanem visszhangzik.
2/2 459-es rab válasza:
win 7 nél start, vezérlőpult, hardver és hang, hang, jobb klikk a hangszóró vagy fejhalgató ikonjára, tulajdonságok, javítások és ott azelötted lévő ablak alsó részén van olyan hogy beállítás és ott vannak ilyen hülye hangefktek amiket rárak ott kiválasztod hogy nincs és kész. ( tudom hogy win 10 én pedig a 7 et irtam de hátha van egy kis hasonlóság a kettőben ami segíthet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!