Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy MSI 770-G45-ös alaplap...

TomyB kérdése:

Van egy MSI 770-G45-ös alaplapom. A hátlapi csatlakozóba be van dugva 3,5-es jack-el egy hangszóró. Az előlapiba meg szintén egy 3,5-el egy fejhallgató. Hogy tudom beállítani hogy mind a kettő egyszerre szóljon mert sehogy nem megy?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már a VIA HD Audio Codec de nem nyit meg semmi kezelőfelületet.

2016. febr. 15. 18:24
 1/4 axonbite ***** válasza:
ha a saját programjával nem beállítható lehet kapni boltban 3.5 jack elosztót és azt dugod hátra majd az elosztóba egyszerre a hangfal és fejhallgató.
2016. febr. 15. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm már erre is gondoltam csak elfelejtettem elírni. :) de azért köszönöm a választ. Milyen driverrel lehet még megoldani?
2016. febr. 15. 21:06
 3/4 axonbite ***** válasza:
Ennek a hangkártyának a szoftvere képes mind kettőt használni egyszerre nézz körül alaposan a beállításoknál
2016. febr. 16. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Mind 1 megoldottam elosztóval. Így is tökéletes de köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 16. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!