Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik virusirto jobb? norton,...

Melyik virusirto jobb? norton, McAfee, AVG, ESET smart security, malwarebytes, avast, regclean pro, panda, Kaspersky, Bitdefender, clean master, ccleaner

Figyelt kérdés
a regclean pro-val csak vicceltem tudom hogy szar+ az avast is

2016. febr. 15. 12:51
 1/7 Lajos54 ***** válasza:
67%

Én a McAfee-t és az AVG-t kihagynám. A Malwarebytes nem vírusirtó, hanem kémprogram (és adware) kereső, a regclean registry tisztító, a Ccleaner rendszer tisztító. Azt hiszem, a CleanMaster sem vírusirtó.

Az Avast szódával elmegy, mivel ingyenes, még mindig jobb, mint a semmi. A Pandának is van ingyenes verziója, de nagyon önállóskodó, nekem nem tetszik, ráadásul tapasztalatom szerint eléggé megfogja a gépet, főleg az internet sávszélességet veszi nagyon vissza.

2016. febr. 15. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye kérdést ritkán olvasok. :)

Felsorolom az összes európai autó, és motorkerékpár típust, és válaszd ki melyik a legjobb ! Na ? a válasz a BMW. De miért is ?

2016. febr. 15. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért szar az Avast?

Amúgy ha választani kell, akkor ESET havi kóddal, mert teljes védelem és nem reklámoz. De alapvetően kb mindegy melyiket használja az ember, a vírusok nagy része user error miatt terjed :D

2016. febr. 15. 13:12
 4/7 Dongaben ***** válasza:
100%
"Kinek a pap, kinek a papné..." Apró különbség abban lehet, melyik "fogja" jobban a rendszert, de erősebb gép esetén ez sem számít...
2016. febr. 15. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezek közül bármelyik.A vírusok zömét mind ismeri.Némelyek feleslegesen riasztgatnak,de hát ez van.Nálam Avast+MBAM kombó van.
2016. febr. 15. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
G DATA, amihez a PC World és a CHIP magazinokban mindig van havi kód.
2016. febr. 16. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én McAfee-t használok, de a Bullguard, a Norton, a Panda és az F-Secure is jó.
2019. jan. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!