Mennyire jó gps program az iGo?
Ha beírom hogy "best european offline gps software" akkor általában sehol se látok iGo-t, ilyen ingyenes vackokat mint a waze meg here maps annál inkább. Én itthon használtam az iGo-t, működött, de európai viszonylatban?
Régen még a Sygicot is használtam de mára már gagyi bóvli lett belőle.
Csak azért kételkedek az iGo-ban, mert 1, magyar fejlesztésű 2, nem említik sehol.
Talán azért mert nem ingyenes ezáltal nem lehet annyira népszerű mint az általad említett többi fos.
Megnyugtatlak az egyik legjobb és legnépszerűbb progi.
Azért nem árt ha valamit tisztázunk.
Mindkettő online az AGPS és a GPS is de nem azonos értelemben.
Global Positioning System (GPS, Globális Helymeghatározó Rendszer)több műhold közti kommunikáción keresztül számolja ki az adott helyzetedet és ráilleszti a már letöltött térképre.
Az AGPS (azaz Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg.Mindig csak az adott terület térképét tölti be és a frissítéséhez(mert haladsz)újabb letöltésre van szüksége.Sok program van ami rengeteg mellék infót ad mint a Vaze-forgalom,baleset,trafi...amihez netkapcsolat szükséges.Mindkettő online míg az egyiknek megfelelő számú műholdra van szüksége addig a másiknak internetre és mobil cellainformációra.
Nem összekeverendő a GPS program és a mobil applikáció.
A GPS progik mindig is fizetősek voltak.A legjobb ingyenes applikáció jelenleg a Here ami adatforgalom nélkül Európa szerte használható, az Igo-hoz hasonlítva buta primitív de ingyéééé van és frissül magától.
Egyszóval offline gps software nem létezik csak gps software és offline gps app.
ez már inkább szőrszálhasogatás, mint hogy a rugós bicska igazából rugós tőr... de a köznyelv bicskának mondja.
Ismerek olyat aki magára az egész navigációs dologra csak iGo-t mond, szóval ne ilyeneken akadjunk fent plz...
A kérdés az volt igazából hogy jó-e az iGo?
(Mellesleg most már a google mapsnek is van offline verziója, igaz úgy tudom csak részeket tudsz letölteni egyesével)
A kérdésedre a válasz-Igen jó az igo program.
A szörszálhasogatás? végül is mindegyik ugyanazt a célt szolgálja (navigál) de az egyik körte a másik alma.
Igo telepítésénél majd rájősz ha még nem használtál.
Ja és az igo My way,iGO 8, iGO amigo, iGO Primo-melyiket szeretnéd? Mindnek külön tábora van.Nekem személy szerint az iGo8 a leghasználhatóbb de a Primó szebb.
telefonomon primo van (habár my way-t ír betöltésnél), laptopon igo8. Nagyjából ugyan az, ami tetszik bennük, hogy nem olyan mint az új sygic meg here maps, hogy egy mezőbe kell mindent beömleszteni, hanem külön külön kell bepötyögni.
Néztem az új Nextgent-t, de az mát túlzsúfoltnak tűnik nekem.
De én személy szerint azt szerettem mindig is az igoban, hogy modolható, és egy ősrégi verzióra is lehet új mapokat rakni, míg a többi szoftvernél mindenféle hiba lép fel, licensz gondok, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!