Kerteszlevi kérdése:
Megvettem a far cry 4-et és ne indul el. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Elindítom (steam) és feldobja a far cry logót és el is kezd tölteni az első csík de olyan 75%-nál megáll és kidob az egész játék mindenféle üzenet nélkül.
Előtte telepítettem a fitgirl repack verzióját (pirate) és törlés után történik ez. Nem hiszen hogy a gépem lenne gyenge hozzá:gtx 970 oc i5 4690k (4ghz-re húzva) 16gb ram. Elég zavaró hogy a tört verzió megy az eredeti meg nem. Azóta egy párszor újratelepítettem de semmi. Ha valaki esetleg tudna valamit mondani crash log-ból akkor annak itt vannak: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat. Mert már játszanék vele:)
2016. febr. 13. 09:44
1/3 anonim válasza:
mert össze gabalyodik valószínüleg a tört verzióval ! kapard le valahogy a gépedről ! vagy teljesen újra húzod a windowst ha nincs más megoldás.
2/3 A kérdező kommentje:
Már mindent letöröltem, a registry-t kipucoltam, törlő programmal is letöröltem már ami maradék fájlokat keres de semmi...
2016. febr. 13. 09:54
3/3 A kérdező kommentje:
uplay support megoldotta ajanlom oket mindenkinek mert rendesen válaszolnak és kedvesek is :D
2016. márc. 16. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!