Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pár napra szükségem lenne a...

Pár napra szükségem lenne a word programra. Hogyan juthatok hozzá?

Figyelt kérdés
Elég antitálentum vagyok a témában. Rokonoknál vagyok, egy laptop áll a rendelkezésemre, de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá. Ez csak csomagban elérhető, telepítéssel, vagy letölthetek valahonnan próbaverziót is akár? Eddig csak fizetőst találtam. 1 oldalról elkezdte letölteni de 50%-nál mindig megállt. Előre is Köszi.
2016. febr. 12. 14:46
 1/9 Dongaben ***** válasza:
Ingyenesen, legálisan nem igazán tudsz hozzájutni...De van hasonló ingyenes program az "OpenOffice" csomagban. Ez tudja kezelni a "Word" dokumentumokat is...
2016. febr. 12. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Töltsd le az OpenOffice-t vagy a Libre office-t. Mind a kettő teljesen ingyenes.

Ha meg a Microsoft Office csomagnál maradnál akkor abból is találhatsz próba verziót amit ingyenes használatsz.

2016. febr. 12. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 12. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre az Open Office is 50%-on "stagnál".... :/
2016. febr. 12. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány bites az op.rendszer?
2016. febr. 12. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy anonim ez az oldal...ég is a búrám rendesen. Azt hol tudom megnézni? :$
2016. febr. 12. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam...64.
2016. febr. 12. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nézz rá az üzeneteidre.
2016. febr. 12. 16:00
 9/9 |Orfeusz| ***** válasza:
Ha lassú a letöltés, telepítheted először a torrentet és utána letöltheted torrenten is, a letöltési oldalon megtalálod. [link]
2016. febr. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!