Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az hogy a GTA san...

Miért van az hogy a GTA san andreasom egy fél év után nem működik? (bővebben lent)!

Figyelt kérdés
Le töltöttem a GTA San Andreas-t és kb egy fél évig működött vagy még tovább is. Aztán egy idő után ha felraktam és elindítottam amikor be jönne a menü akkor simán kilép és bejön a hibaüzenet! Ezt csak akkor tudtam kiküszöbölni ha újra felraktam a rendszert. Ezután megint futott vagy fél évig és megint elromlott. Újabban már akkor se indul el ha friss rajta a rendszer, akkor is bejön a hibaüzenet! Kölcsön adtam az egyik osztálytársamnak, és mondtam neki hogy ha elindul akkor nekiadom! (mert hogy nekem úgyse indul) Elindult! ez volt tavaly! és a mai napig fut neki! akkor nekem miért nem? Na most újra lehet kapni a boltokba a játékot és az a kérdés hogy ha megveszem 4500Ft-ért akkor se fog rendesen működni és kidobtam az ablakon a 4500Ft-omat? Vagy nyugodtam megvehetem és örökké menni fog?!
2010. márc. 30. 14:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogytutdál te fél évet játszani vele?! Vagy többet....
2010. ápr. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!