Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számozásnál a 2-3. szint...

Számozásnál a 2-3. szint sorszámai helyén fekete téglalapok jelentek meg. Hogyan állíthatom vissza?

Figyelt kérdés

Ms Word 2013 szövegszerkesztőjében szeretném a szakdolgozat tagolását megoldani többszintű számozással, ami alapján a tartalomjegyzék is beszúrható.

Ezt a részt meg is oldottam, de a dokumentum szerkesztése közben (talán a tartalomjegyzék frissítésekor) arra lettem figyelmes, hogy az alfejezetek sorszáma eltűnt, és fekete téglalapok vannak a számok helyén...

Klassz lenne, ha valaki tudna valami hasznosat mondani, mert nekiállnék újra megszerkeszteni az egészet, de ha újra előjön ez a probléma, akkor nem vagyok előrébb...

2016. febr. 10. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem mondom biztosra, de próbáld meg ezt:

Menüszalag: hivatkozás - tartalomjegyzék - frissítés.

2016. febr. 10. 11:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt próbáltam már - nincs eredménye.
2016. febr. 11. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!