Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem jeleniti meg a...

Miert nem jeleniti meg a windows 10 a 2 particiot amit csinaltam a windows telepitesekor?

Figyelt kérdés

Tehat a telepiteskor amikor keri a windows hogy hogy akarom particionalni...

Egy 1 TB os hardot akartam particionalni 2 be egy 120Gb ost es a maradek a masik...

Ahogy kell eloszor formatalok mindent, kitorlom az osszes particiot, hogy mindent elorol kezdjek... utanna New letrehozom a 120Gb a masikra pegig szinten New es letrehozom a maradek tarhelyet is... emellett megjelennek (ezt nem tudom h miert) ilyen 100Mb os particiok maguktol (tobb is), azokat kitorlom es ne maradjon csak 1 olyan par megas... tehet ossszesitve lesz egy 120 Gb os, egy 800 valahany Gb os es egy Pl. 500Mb os. A 120Gb os ra klikkelek es Next tehat erre teszi majd a Windowst... veget er a telepites... elviekben minden oke es a vegen megis csak a 120Gb os marad a windowsban es a 800 ast nem latja. Van valami otletetek? Koszi elore is, es bocsi a hosszu magyarazatert!

2016. febr. 10. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
ne töröld ki a kicsiket, a végén azok nem lesznek ott, bár abban nem vagyok biztos, hogy ez okozza-e a bajt
2016. febr. 10. 01:44
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

A kis partíciók technikai partíciók, a windows helyeállításában segítenek, nem szabad őket piszkálni. Terás vinyóból már csak jut oda is pár száz mega.

A partíciód meg azért nem látszanak, mert csak létrehoztad, de nem formáztad. Ezt utólag is megteheted a lemezkezelőben.

2016. febr. 10. 06:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van, amiket ő hoz létre, azokhoz inkább ne nyúlj, elromlik a béna.

[Sosem telepítenék olyan oprendszert éles használatra, ami ilyen vackokat hoz létre. (virtuális gépben most is van win10, mert ismerni kell azért, eddig mindegyik windows kapott egy kvm-es esélyt) Hogy hány és mekkora partíció legyen a lemezemen, az az én dolgom, neki annyi hogy amelyikre megengedem, arra települjön. Még jó hogy nem már azt is megmondja mit hová menthetek meg ilyenek. (nincs az már messze)]

2016. febr. 10. 09:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sikerult ! :)
2016. febr. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!