Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok mondani olyan programot...

Tudtok mondani olyan programot ami eltávolít 1 adott programot win10-hez?

Figyelt kérdés
Letöltöttem 1 töredezettség mentesítő programot( Remo more) hvg-n olvastam hogy jó program de aztán már telepíteni engedett de mást nem ezért a vezérlő pultban töröltem de azóta még mindig rajta van a gépemen és ha a mappáját törlöm akkor azt írja hogy 1 másik program használja. Ha leállítom a programot a feladatkezelőben egyből újra indul. Illetve amikor bekapcsolom a gépet 3 hibaüzenetet dob ki

2016. febr. 8. 17:40
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Próbáld Csökkentett módban indítva törölni:

- Wun7: bekapcsolás után F8-at nyomogatva

- Win8/10: újraindítást választva, közben Shift-et nyomva tartva

Esetleg parancssorból:

- Nyiss parancssort rendszergazdai joggal: Start menün/gombon jobbegérgomb > "Parancssor (rendszergazdai)"

- Használd a "rmdir" (mappa törlés) parancsot: rmdir /s "d:\program mappa"

(nem mindent kell végigírni, mert a Tab billentyűvel kiegészíti a mappa/fájlneveket, illetve lépteti a több ugyanolyan nevű között)

2016. febr. 8. 20:57
 2/2 CspCsj ***** válasza:

Az is lehet, hogy valamilyen fertőzés okozza.

Próbáld ezeket a fertőzés-eltávolítókat:

[link]

[link]

2016. febr. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!