Hogyan tudnám a processzorom teljesítményét növelni házilag? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A gépem 1 magos és 2Gb memóriája van.
Úgy tudom,
hogy valamennyi teljesítménynövelést el lehet érni
hardver bővítés nélkül, biztonságosan! Ötletek?
Köszönöm!
#Windows #internet #PC #számítógép #programozás #biztonság #program #processzor #hardver #számítástechnika
2016. febr. 8. 16:34
1/5 anonim válasza:
Processzortól függ, szerintem azt nem igazán fogod tudni húzni. Ha olyan, akkor viszont lehet, hogy van Turbó üzemmódja, olyankor automatikusan átkapcsol, ha nagyobb teljesítményre van szükség.
2/5 anonim válasza:
A lényeges gyakran használt dolgokat újrafordítod a cpu-dra optimalizálva. 10-30%ot is nyerhetsz vele akár. Mondjuk nem a proci lesz gyorsabb, hanem az sw-k, de a hatása ugyanaz.
3/5 anonim válasza:
hova tuningolnád ??? hova a jó istenbe mégis ??? win7 -nek alapból kevés az 1 magos proci lehet az 5 ghz-es is !!
úgy tudod tunningolni hogy ki dobod a kukába és veszel egy megfelelő pc-t.
4/5 A kérdező kommentje:
Ipor Sircer, hogyan tudom megoldani?
Harmadik! Én is tudom.
Szerinted milyen az ideális gép?
És mennyiért tudok venni egy olyat?
2016. febr. 9. 15:20
5/5 anonim válasza:
nettezésre használtan 50-40 ,újonnan 80-90 , játékra alkalmas használtan 80-100 , újonnan 100-150.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!