Milyen programban lehet alakokat más képre helyezni és arcokat más fejre helyezni stb?
Itt a link ilyesmire gondolok, hogy ilyet milyen programban lehet megszerkezteni.. Nem a photoshopra gondolok, valami egyszerubbre. A válaszokat koszonom :)
Hááát... nem tudok, egyszerúen a photoshop a LEGJOBB program ilyesmi-re és szerintem más professzionílis program ami-ben ilyeneket lehet csinálni nem is létezik.
Amúgy honan veszed hogy a photoshop bonyolult? Kipróbáltad már? Hidd el nem bonyolult,szerintem csaknem akarózik neked megtanulnod hogyan kell benne dolgozni.
@#7: "szerintem más professzionílis program ami-ben ilyeneket lehet csinálni nem is létezik."
Ami azt illeti, nem pont azért emlegettem az alkalmas ingyenprogramokat, mintha professzionális szinten ne lenne hasonló, csak megpendítem például a Corel Photo Paintet. De nem is egészen értem, hogyan jönnek ide a profi programok, ez még messze nem az a szint, hogy bárkinek százezres árú szoftvert kelljen mankóul ragadnia.
@#9:
Te érted, amit írtál? Miért éppen ez a kettő, miért nem például bármelyik réteges képszerkesztő? Miért pont megbízhatatlan terjesztőoldalakról letöltve, a saját honlapjaik helyett? Továbbá, a Pixia egy helyes és az egész elvégzésére alkalmas program, miért nem elég az? Egyáltalán, mi ez az érthetetlen, de érezhetően nehézkes módszer, amelyben több programmal végzed el egynek a feladatát, ráadásul ebbe a Pixiához képest az utcában sem lévő Paintet is szükségesnek tartod belekavarni, az éppen efféle feladatokra kitalált, jól bevált kivágás helyett pedig törölgetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!