Baj van a GTA5-vel! Tobbi lent ?
Figyelt kérdés
Nos az a problema hogy megcsinaltam 35.0%-ig es utana nem mutat semmi kuldit vagyis amikor valtok akkor mutatja hogy hany kuldetes van pl Franklin-nel 3-at ,Trevornal 2-ot es megcsinaltam az osszes kerdojelet is ! PC-N jatszok2016. febr. 7. 18:22
1/12 anonim válasza:
fene tudja melyik tört verziót szedhetted le. lehet hibásat néz másik fajtát.
2/12 anonim válasza:
Vagy csak a rablás előtt vagy és Trevor-ral el kell lopnod valamilyen kocsuit, átfested, a kelete (asszem) Los Santos Customs-nál rejtsd el (az az LSC ami a híd alatt van) és ott hívd fel Michael-t, ott a Getaway Vehicle. Ilyenek még lesznek a Story-ba.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem eredeti gta-m van es megprobalom a 2-es commentelo javaslatat
2016. febr. 7. 18:42
4/12 A kérdező kommentje:
Na megprobaltam azt amit irtal de nem tortent semmi mikor hivtal michaelt akkor azt irta hogy hang out es talalkonom kellet vele de nem volt mas
2016. febr. 7. 18:51
5/12 anonim válasza:
A Hang Out az nem az. Azt le tudnád írni, kéredező, hogy mit volt az utolsó küldetés (sztori, nem "?") amit csináltál? Ha nem emékszel a nevére a Pause Menu, Game, Replay Mission az utolsó, amit utoljára csináltál.
6/12 A kérdező kommentje:
assasination
2016. febr. 11. 01:30
7/12 anonim válasza:
Melyiket? Abból is van több: Hotel, Multi Target, Vice, Bus stb...
8/12 A kérdező kommentje:
amikor kellet menni egyik helyrol a masikra, es volt olyan ,hogy egy hajon volt a csavo
2016. febr. 11. 23:14
9/12 anonim válasza:
Akkor az a 2. A multi target. Nem ír ki semmit a játék mikor Trevorral beülsz egy kocsiba?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem
2016. febr. 12. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!