Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Egy darabig windows XP-t használtam. Ma felraktam a Windows 7-et. A videokártyám egy GeForce GT130 768MB.
Az nVidia Vezérlőpultban vannak a 3D beállítások és azon belül a Globális Beállítások amiben a kártya tulajdonságait tudom fel húzni. Textúra, Élsimítás stb.
Windows 7-en ezeket a beállításokat sajnos nem alkalmazza amikor beállítom, egyből visszaáll alapbeállításokra. Mi lehet a baj?
2016. febr. 6. 12:24
1/2 Dongaben válasza:
Elképzelhető, hogy nem az Op.rendszerhez illő drivert telepítetted.
2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem ahoz illőt telepítettem volna, akkor a kompatibilitás ellenőrzésekor megállt volna a driver telepítése. az nvidia.com-ról a legfrissebb drivert tettem fel és megfelelően működik. Ez az egy problémám van vele de meg kell oldanom mert így tudok megfelelően játszani stb.
2016. febr. 6. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!