Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Azt hogy lehet megcsinálni,...

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy akár alvó állapotban is seedeljen a torrent?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy kevés időt töltök itthon, így csak hétvégenként tudom seedelni a torrenteket. Viszont volt sorozatban több hétvége is, amikor nem voltam itthon, így jött a hit'n run...olyasmire gondoltam, hogy tegyük fel, ha éjszakára hibernált állapotban tartom, akkor seedeljen...próbáltam már, de nem tette. Miért? Mert elvileg futnak közben a programok, nem? Alvó állapotban nyilván nem fog...de jó lenne rá valami megoldás...

2016. febr. 6. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem fog. A hibernálás ugyanaz, mint az alvás, csak ott a memóriát sem tartja áram alatt, hanem kimenti a tartalmát a háttértárra. A processzor nem működik, úgyhogy seedelni sem fogsz.

Esetleg vegyél egy routert, ami tud. Vagy egyszerűen hagyd bekapcsolva a gépet, energiatakarékos módban kikapcsolt képernyővel egyáltalán nem gáz, erre való.

2016. febr. 6. 01:19
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Egyszerűbb. Fizess elő 1 évre prémium tagságot, így nem kell ezzel foglalkoznod. Jobban megéri. 1 évi villanyszámlád nem 5.000 lenne. Így pedig letöltöd, és mivel infinite, azaz végtelen a hit'n run-olható torrentek száma, gond letudva.
2016. febr. 6. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem, fogod és úgyhagyod a gépet. Ha meg gond ha túl sokat fut, akkor felraksz egy teamviewert és akár telefonról ki tudod kapcsolni.
2016. febr. 6. 02:07
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Veszel egy normális routert (de inkább) málnapc-t (sok peer-hez nem árt az erősebb proci és több ram), kicsit elmélyedsz az informatikában, hogy egy openwrt vagy debian ne fogjon ki rajtad és a 4W-s fogyasztásodnak örülsz....

Ezzel jót teszel a többi felhasználónak (seed) és megoldódik a hnr és a villanyszámládtól sem esik le rólad a gatya.

2016. febr. 6. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!