Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » The DIVISION, kicsit összezava...

The DIVISION, kicsit összezavarodtam, akkor most mivan?

Figyelt kérdés
Valaki, aki jártas a témában az elmagyarázná, hogy most akkor lesz-e singleplayer történetszál a játékban, vagy sem? Mert én az E3-on 2013-ban ugye egy single részletet láttam, de most olvastam olyat is, hogy kidobták a single-t a játékból. Ami nagy gáz, mert én a single miatt vettem vola meg, még ha fura is ez manapság. Várom a játékot, mint a Messiást, de ha nem lesz benne single, akkor felesleges. Valaki elmagyarázná?

2016. febr. 4. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
hagyomanyos single nem lesz, viszont az egesz jatekot kitolhatod egyedul.
2016. febr. 5. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Siege az igazi :D

Divisions túl sztárolt kaki... :D

de te tudod :) neked megéri, akkor minden rendbe. :)

2016. febr. 5. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz az benne, amit az E3-on mutattak, amikor egy sráccal meg egy csajjal lövöldözünk? Nemááár
2016. febr. 5. 15:36
 4/5 Komplikato ***** válasza:
Hát nem tudom, a béta videók alapján a játékban lévő Dark Zone részekbe CSAK multiban lehet bemenni. Oda bemehetsz egyedül is, csak akkor a többi játékos ha ki akar rabolni, akkor csoportban 5 másodperc alatt cafatokra lő. Szóval aktív internet kapcsolat akkor is kell, meg azért ez multi. Viszont a Dark Zone-on kívül is nyomhatod haverokkal. Amit kivettek belőle, az az a rész, hogy valaki lehetett volna koordinátor, aki telefonról vagy tabletről taktikai nézetből irányítja a csapatot. Azt azért sajnálom, hogy kivették.
2016. febr. 7. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Ú, bakker ez annyira gáz. Pedig vártam nagyon :( Nem értem a Ubisoftnak a védjegye lett, hogy az utolsó pillanatban elbassza a játékait. Remélem a Wildlands-et nem fogják :((
2016. febr. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!