Zenon kérdése:
Miért nem engedi letölteni a Flash Playert?
Figyelt kérdés
Mostanság tapasztaltam, hogy nem lehet frissítést letölteni
az adobe flash player honlapjáról. Leszedem a telepítőt, majd megnyitom, erre kiírja "download failed". Minden alkalommal ez van, és minden letöltési forrásnál. Így nem tudok már videókat lejátszani, mert kéri a frissítést. Mi lehet az oka?
2016. febr. 2. 19:37
1/3 csigusz27 válasza:
Szerintem nálad lehet a gond mert most töltöttem le,simán lejött és fel is települt (win7)
2/3 anonim válasza:
Régebben nekem is volt ilyen gondom, de mióta újratelepítettem a W7-et, rendesen lejön és feltelepül. Korábban úgy frissítettem, hogy leszedtem az Adobe honlapjáról az exe-ket, és azokat elindítva frissült csak. Itt vannak a közvetlen linkek:
Ezek egyébként a honlapon nincsenek kint, nem tudom, miért rejtegetik őket...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. febr. 2. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!