Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fenn van a gépemen a Lime...

Fenn van a gépemen a Lime Vire. Torrentet szeretnék letölteni és autómatikusan ez jelentkezik be. Miért?

Figyelt kérdés
Fenn van egy Utorrent kliens de hiába.Nem is lenne baj a Lime csak nem tudom vele vissza seedelni a cuccokat.Mit kell beállítani hozzá?
2008. szept. 18. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
úgy tudom Lime-al nem lehet visszaosztani, de az uTorrent sokkal jobb, és kevésbé fogja a gépet is
2008. szept. 18. 12:32
 2/5 Evil ***** válasza:
szerintem sem tud a lime wire visszatölteni torrentet.rámész a torrent filera amit letöltöttél és nyomsz 1 jobb klikket és betársítod az utorrenthez.egyébként az utorrent sokkal jobban visszafogja a netet.
2008. szept. 18. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
a netet igen, mert jól kihasználja a sávszélességet, de a gépet kevésbé, max hasheléskor
2008. szept. 18. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az Azureusra esküszöm, de hogy válaszoljak: ezt belehet állítani a Limeben.
2008. szept. 22. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi nem tudom konkrétan hogy hol, de 100% hogy belehet. Pl. milyen az OP rendszered?
2008. szept. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!