Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Repülésirányító szoftvert hol...

Repülésirányító szoftvert hol találok?

Figyelt kérdés

Olyan programot keresek, amibe a toronyban dolgozok munkáját lehet szimulálni.

Úgy tudom hogy létezik ilyen, de neten az istenért se találtam.

Webes felületen működő is érdekel.

2010. márc. 28. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Googlebe: control tower simulator game
2010. márc. 28. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos ismered a Microsoft Flight Simulatort. Lehet vele online is játszani, és vannak akik repülésirányítót játszanak a játékon belül. Majdnem ugyan azt a szoftvert használják amit élesben, viszont a játék annyira komoly, hogy ugyan olyan szabályok szerint játsszák mint élesben.

Nézz szét a [link] en, itt tudsz regisztrálni, és akár traininget is kaphatsz. (angolt vágni kell) A szimulátorban forgalmat nem irányíthatsz, hiszen kezdőként hamar virtuális katasztrófát okoznál, viszont hallgathatod az ATC és a gépek közti beszédet, és beszélhetsz is az ATC-el vagy akár a pilótákkal is. Nagyon érdekes dolog, ha összeakadsz egy jó fej ATV vel akár segíteni is fog hogy te is csinálhasd.

Nagyon szigorú vizsgák után lehet csak valaki a szimulátorban is trafic controllel, kemény kiképzésen kell átmenni.

Sokan, akár tizenpárévesek is akik komolyan csinálják, simán el tudnának irányítani egy ferihegyi forgalmat...

remélem segítettem.

2010. márc. 29. 00:38
 3/6 A kérdező kommentje:

ez jóval használhatóbb válasz volt mint a guglis :D

Köszönöm!

2010. márc. 29. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezen felbuzdulva fel is rakosgattam a ATC progikat, és előkerestem a régi vatsimes ID mat :) és hallgatom heathrowt :)
2010. márc. 29. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
FSX-et aki nyom... mit tudtok ilyen Karpatmedencei/Magyarorszagi repulesekrol? Hogy lehet felvenni kapcsolatot emberekkel? Szeretnék par honfitarsal repulni, viszont sajna nincs olyan ismerosom, akinek ilyen szenvedelye lenne, mint nekem.
2010. ápr. 30. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A VATSIM-hez hasonlo az IVAO, sőőt, akar még jobb is. Valamikor ha jol tudom, 1 volt a 2. Jo szorakozast! [link]
2010. jún. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!