Repülésirányító szoftvert hol találok?
Olyan programot keresek, amibe a toronyban dolgozok munkáját lehet szimulálni.
Úgy tudom hogy létezik ilyen, de neten az istenért se találtam.
Webes felületen működő is érdekel.
Szia!
Biztos ismered a Microsoft Flight Simulatort. Lehet vele online is játszani, és vannak akik repülésirányítót játszanak a játékon belül. Majdnem ugyan azt a szoftvert használják amit élesben, viszont a játék annyira komoly, hogy ugyan olyan szabályok szerint játsszák mint élesben.
Nézz szét a [link] en, itt tudsz regisztrálni, és akár traininget is kaphatsz. (angolt vágni kell) A szimulátorban forgalmat nem irányíthatsz, hiszen kezdőként hamar virtuális katasztrófát okoznál, viszont hallgathatod az ATC és a gépek közti beszédet, és beszélhetsz is az ATC-el vagy akár a pilótákkal is. Nagyon érdekes dolog, ha összeakadsz egy jó fej ATV vel akár segíteni is fog hogy te is csinálhasd.
Nagyon szigorú vizsgák után lehet csak valaki a szimulátorban is trafic controllel, kemény kiképzésen kell átmenni.
Sokan, akár tizenpárévesek is akik komolyan csinálják, simán el tudnának irányítani egy ferihegyi forgalmat...
remélem segítettem.
ez jóval használhatóbb válasz volt mint a guglis :D
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!