A windows 10 elfelejti a wifi jelszavát. Miért?
Figyelt kérdés
Asztali számítógépen és laptopon is win10-et használok. Nemrég lecserltem a routeremet, azóta mindkét gép elfelejti a wifi jelszavát(az asztali gépben is van wifi kártya). 1 hete az asztali gépet újratelepítettem, azóta nincs vele gond. A laptop viszont minden újraindítás után elfelejti. Más hálózatokon is használom, legalább 10 hálózat van elmentve amiket használok, de ez az egy valahogy folyton elveszlik. Érdekesség, hogy csatlakozás után nem úgy észleli mint új hálótat, tudja, hogy hogyan kezelje, csak a jelszó az amit nem tárol. Mi lehet a gond?2016. jan. 31. 14:44
1/1 anonim válasza:
Microsoft rossz frissitése! Nekem a teljes netemet hazavágta, kinyírta a miniportok drivereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!