Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aida64-el/Everesttel le tudom...

Aida64-el/Everesttel le tudom tölteni a hiányzó drivereimet?

Figyelt kérdés

Mióta telepítettem win10re kernel 41 hibával gyakran leáll a laptopom. Olvastam pár külföldi fórumon, hogy 1-2 driver is lehet az oka.

Ha kilistázom az illesztőprogramokat aida64-el, akkor valahogy meglehet oldani, hogy a hiányzó/elvault drivereket kiírja/esetleg le is tudjam tölteni?

2016. jan. 31. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:

a fizetett, legális, (vagy annak látszó, jó töréses) verziójával igen.

de nagyon, nem ajánlom!

erre vannak spec. driver letöltő programok.

pl. Driver Genius, Driver Magican, Driver DriverEasy stb...)

(de a legjobb, ha a gyártó oldaláról töltöd le a rendszerednek legjobban megfelelőt!)

2016. jan. 31. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
gyári oldalról szedd le mindet és egyenként telepítsd, kivéve a BIOS-os cuccokat, driver scanner nem mindig megbízható...
2016. jan. 31. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a baj a gyári oldallal, hogy ott csak win 7 ig vannak fent driverek:

[link]

(Nem egy mai gép a kicsike)

2016. jan. 31. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
én tennék egy próbát a win7esekkel, ha nem akkor se driver scannerezz, de egyenként is csak hivatalos oldalakról szedd le a cuccokat, ilyen hülyeségekbe bele ne menj ami külön leszed egy downloadert hogy azzal leszedi neked ami kell
2016. jan. 31. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor elég a bios drivert frissíteni, (gondolom az a hiba okozója), vagy minden mást is próbáljak meg( hang, videó, stb.)
2016. jan. 31. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

BIOS-hoz ne nyúlj egyelőre, próbálj meg minden mást lefrissíteni elsőnek, ha megvolt mind állítsd a BIOS-t alapértelmezettre

BIOS frissítést nem erőltetném, fórumokon elég sok alternatívát leírnak menj végig rajtuk előbb

2016. jan. 31. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!