Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox probléma (már nagyon...

Redghost kérdése:

Firefox probléma (már nagyon idegesít)?

Figyelt kérdés
A probléma az hogy böngészés közben magától megnyit mindenféle reklám oldalt.Öcsémnek adtam oda a gépet és nem tudom mitcsinált,de valahogy a kezdőlapom az "esurf" valami lett,de miután letöröltem volt több ilyen is (yoursearch,internet chromium valamik,bocsi nem tudom pontosan a nevüket).Ezeket mind letöröltem/kitöröltem a regedit-ből,a program data-ból,az application data-ból és a programoknál uninstaláltam,de a fenti problémát nem tudom megoldani.Lehet hogy valami még maradt?Hol keressem?

#Firefox #Regedit #Ad-Aware #esurf #yoursearch #internet chromium #application data.
2016. jan. 30. 21:37
 1/7 torcsi513 válasza:
89%
2016. jan. 30. 21:39
 2/7 torcsi513 válasza:
Szedd ezt rá és mindne reklámoldalt Blokkol majd szóval nem fogja neked ki dobni :D
2016. jan. 30. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Az AdBlock már vagy két hónapja felvolt (most is fent van) telepítve.
2016. jan. 30. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
addblock ezekhez kevés, próbáld meg, hogy vissza állítod a mozillat, a kis fülön jobb oldalt lesz egy kérdőjel, ha arra rámész lesz egy olyan, hogy újraindítás letiltott kiegészítőkkel, és felajánlja, hogy frissítés, az elvileg minden vissza rak alapra
2016. jan. 30. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez bejott,kosz a segitseget
2016. jan. 30. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb nem kell alapállapotba állítani, csak lefuttatni az AdwCleaner-t és a Malwarebytes-t.
2016. jan. 30. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
#6. az szinte sose jön be...hányszor kinlódtam már ilyenekkel, feltudnám sorolni mik a legnépszerűbbek...registrybe beírja magát szophatod a malwart meg a többit...
2016. jan. 30. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!