Redghost kérdése:
Firefox probléma (már nagyon idegesít)?
Figyelt kérdés
A probléma az hogy böngészés közben magától megnyit mindenféle reklám oldalt.Öcsémnek adtam oda a gépet és nem tudom mitcsinált,de valahogy a kezdőlapom az "esurf" valami lett,de miután letöröltem volt több ilyen is (yoursearch,internet chromium valamik,bocsi nem tudom pontosan a nevüket).Ezeket mind letöröltem/kitöröltem a regedit-ből,a program data-ból,az application data-ból és a programoknál uninstaláltam,de a fenti problémát nem tudom megoldani.Lehet hogy valami még maradt?Hol keressem?2016. jan. 30. 21:37
2/7 torcsi513 válasza:
Szedd ezt rá és mindne reklámoldalt Blokkol majd szóval nem fogja neked ki dobni :D
3/7 A kérdező kommentje:
Az AdBlock már vagy két hónapja felvolt (most is fent van) telepítve.
2016. jan. 30. 21:41
4/7 anonim válasza:
addblock ezekhez kevés, próbáld meg, hogy vissza állítod a mozillat, a kis fülön jobb oldalt lesz egy kérdőjel, ha arra rámész lesz egy olyan, hogy újraindítás letiltott kiegészítőkkel, és felajánlja, hogy frissítés, az elvileg minden vissza rak alapra
5/7 A kérdező kommentje:
Ez bejott,kosz a segitseget
2016. jan. 30. 21:57
6/7 anonim válasza:
Legközelebb nem kell alapállapotba állítani, csak lefuttatni az AdwCleaner-t és a Malwarebytes-t.
7/7 anonim válasza:
#6. az szinte sose jön be...hányszor kinlódtam már ilyenekkel, feltudnám sorolni mik a legnépszerűbbek...registrybe beírja magát szophatod a malwart meg a többit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!