Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyikkel játszak: Dota 2...

Melyikkel játszak: Dota 2 vagy LoL?

Figyelt kérdés

2016. jan. 30. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan mint a real madrid vs barcelona.

Én lolozk nekem az jön be

De te tudod

2016. jan. 30. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
dota uncsi lassú játék menet sokkal jobban a csapatra kell támaszkodni. lol-ban ha ügyes vagy akkor soloban is keményeket tudsz carryzni . ezért lol !
2016. jan. 30. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyikkel se, csak elvesztegetsz több száz órát az életedből.
2016. jan. 31. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez miért baj? Neki ez a kikapcsolódás. Én meg a múzeumlátogatást meg a történelmet tartom totál feleslegesnek, mert semmi haszna nincs a jelenben. Lefekvés előtt egy jó kis játék, még jót is tesz az agynak. Tartsuk tiszteletben mások szórakozását.
2016. jan. 31. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Én imádom a videojátékokat, de a MOBA-k iszonyatos időtemetők, még az MMORPG-knél is rosszabbak. Azokban legalább ha megszerzed a felszerelést, felszintezed a karaktered, az maradandó, a MOBA-kban meg minden meccsnél kezdheted újra az egészet. Hogy jó legyél bennük, több száz órát kell beletolnod, reménykedve, hogy felkerülsz Goldból Platinumba (ami szinte semmit sem jelent). A legjobb barátom nemrég gyógyult ki a MOBA-függőségéből, és ő is azt mondja: nem érti, hogy pocsékolhatott ezekre ilyen borzalmas mennyiségű időt és pénzt.
2016. jan. 31. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
jah szóval az a problémád kedves előző ha nem tudod meg venni a tudást akkor már nem jó játék ! szerencsére ez pont olyan játék ahol az ügyesebb győz és nem az akinek jobb skinjei vannak.
2016. jan. 31. 17:51
 7/8 anonim válasza:

Szerintem pont az a jó pl. a DOTA-ban is hogy minden meccset 0-ról kezdesz, egyenlő esélyekkel. Az MMOk-ban meg mászkálsz egy 10.-es karival és egyszer csak a semmiből egy 99-es szintű varázsló pirítóst csinál a hátsófertályodból!

Mert épp pont arra jártál.

2016. ápr. 23. 06:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mostanta mar sok olyan van aki erosrbb es uj katit csinal a kezdot meg sz*ba gyilkolja .. Eleg gaz de a cs go is ilyrn neha mondjuk hozza kell szkni a smurf accosokhoz.
2016. ápr. 23. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!