Vélemények a Manjaro Linuxról?
Ki mondta, hogy 2 óra használat után szűrtem le a dolgokat a Mint kapcsán? :D Hónapokig használtam egyedüli rendszerként.
Többször előfordult, hogy indításnál egy szép hibaüzenet fogadott, és vagy csak egy billentyű leütése, vagy a gép újraindítása után engedett belépni. Találkoztam olyannal, hogy a Wi-Fi-t nem tudta kezelni. Néha telefon, vagy pendrive csatlakoztatása után nem tudtam megnyitni amit behelyeztem, mondván hogy az eszközt nem tudja csatolni. Néha az energiakezelőben történő módosításaimat nem mentette el. Sokszor amikor letettem tálcára egy ablakot, mondjuk Firefox-ot, és újra meg akartam nyitni később, nem reagált a kattintásra.
Még biztos elő jöhetett volna több is, de meguntam. Ennek ellenére még XFCE-vel volt vele a legkevesebb bajom, használtam is egy ideig, de nem térnék vissza hozzá.
Chrome max aur-ból , chromium meg van az arch repojaban , pacman -S telepíti is.
A mintet egyébként az xfce verziótól eltekintve én is gányolásnak tartom , de a manjaroból is csak az xfce verzió tudja leelőzni. Arch csomagkezelője gyors , így érződnek az előnyök manjaronal is.
Az alap disztrók mindig jobbak , ez esetben a Debian és Arch , azok jól futnak mindegyik asztali környezettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!