Hogyan tudom bekapcsolni a c, d merevlemezeket rendszer visszaállításhoz? Valami engedély hibát ír hiába próbálom.
A hibaüzenet pontos szövege sokat segítene... Így látatlanban arra tippeéel, hogy a felhasználói fiókod nem rendelkezik rendszergazda jogosultságokkal. Erről a következőképpen győződhetsz meg: Start menü > Vezérlőpult > Felhasználói fiókok. (Ha nem látod, akkor először a bal oldalon Váltás klasszikus nézetre...) Ekkor megmutatja a gépen létrehozott felhasználói fiókokat, amik alá ki van írva, hogy melyik rendszergazda, és melyik nem. Ha a tiéd nem az, akkor be kell jelentkezni egy olyanba, amelyik rendszergazda, és onnan lehet a műveletet elvégezni vagy a te fiókodhoz rendszergazda jogokat rendelni.
Egyébként a beállítást úgy érheted el, hogy Sajátgép > Jobb gomb > Tulajdonságok > A redszer visszaállítása fül.
Remélem tudtam segíteni...
Sziasztok! Nekem is Freedom van a gépemen, szeretem is nagyon. Bosszantott engem is, hogy nem visszaállítható a rendszer, de addig kutakodtam, amíg sikerült a dolgot megoldani. Ide másolom a megoldást. Nem vagyok valami nagy angolos ezért úgy adom tovább, ahogy én kaptam. Remélem, hogy segítettem. Üdvözlettel!
A rendszer-visszaállítás bekapcsolása a regedit-ben
1.Start the registry editor (regedit.exe).
2.Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows
NT\CurrentVersion\SystemRestore.
3.If a DisableSR value doesn't exist, go to the Edit
menu, select New, DWORD value, and create the value.
4.Set the value to 1 to disable System Restore or 0 to
enable System Restore.
5.Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet
\Services\sr to prevent the System Restore service from
starting.
6.Double-click Start, and set the value to 4 to stop the
service from starting or to 0 for normal startup.
7.Close the registry editor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!