Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wordbe hibás a képbeillesztés,...

Wordbe hibás a képbeillesztés, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

2007-es word-be mikor képeket illesztenék be, csak az első képet illeszti be többször, a többit nem jeleníti meg.

Tehát bármelyik oldalról, vagy e-mailből: kép másolása egér jobb klikk, majd word kinyit, bemásolás, és az eredmény: csak a legelső kép jelenik meg. Ha több képet akarok bemásolni, akkor is a legelső kép jelenik meg ahányszor, amennyi képet másolnék be.

A vágólapon ott vannak az eredeti képek miniatűr formában, de onnan is csak a legelső képet teszi be. A szöveget hibátlanul bemásolja.

Korábban ezt nem csinálta. Hiába telepítem újra a word-öt, akkor is ezt csinálja.

Amikor angol teszteket másolnék be, a válaszok előtti lévő kis körök helyett is nagy négyzetet jelenít meg, benne egy piros x-szel.Tehát képfelismerési hibát vélek.

Min állítsak? Vagy bővítmény hiba lehet?

Gépem: Windows 7. és 64 bites.

2016. jan. 24. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nincsenek kijelolve, vag nem lehet kijelolni tobbet, akkor mindig azt masolja, amelyikre a jobb klikket nyomod
2016. jan. 24. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Eddig tudta. Tehát pl. van egy nyelvlecke e-mailben, szöveg és sok kép.

Kijelölöm egérrel az egészet bal klikkel, majd jobb klikk másolás, és word kinyit, beillesztés, és minden ott van, ill. volt korábban, szöveg és sok (különböző) kép.

Nem pedig a szöveg ugyanazzal a képpel 10-szer, ha 10 db kép volt a leckében. pl. A főnevek többesszáma leckében 12 db kép volt, de ugyanaz a kép (egy alma) a gyerek, liba stb. azaz a rendhagyó többesszámű főnevek képei helyett is.

Azóta van ez a hiba, hogy egy bővítmény miatt lelassult a word, és végül a bővítményt kitöröltem, újratelepítettem a word-öt és ezt csinálja. Kétszer tettem újra, előtte persze kipucoltam a maradékait is.

2016. jan. 24. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen bővítmény?

Más felhasználói profilból is ezt csinálja?

2016. jan. 25. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Szükségem lett volna egy pdf konvertálóra, ezért egy pdf architecht-et szereztem.

Ez a pdf architect lassította le annyira a word-öt, hogy 32 másodpercbe került megnyitni 1 oldalas dokumentumot.

Ezt a bővítményt töröltem és újra gyors lett a word. Majd előjött ez a képmásolási probléma.

Más felhasználói profil? Mire gondolsz?

Más gépre feltenni ezt a word-öt?

2016. jan. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!