Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan windows ami csak angol?

Van olyan windows ami csak angol?

Figyelt kérdés

Szóval nemtudom a nyelvet átálítani benne? :D

Válaszokat előre is köszi. :)

2016. jan. 22. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Nincs olyan windóz, amiben át lehetne állítani a nyelvet, legfeljebb a billentyűzet kiosztását. Szóval ha angolt teszel fel, az már angol is marad.
2016. jan. 22. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs még felrakva a windows csak kérdem, hogy telepítésnél nemlehehet kiválasztani a magyar nyelvet, hogy olyan van-e ? :D
2016. jan. 22. 15:59
 3/9 csigusz27 ***** válasza:
Ha jól értettem a kérdést, a Win7 nél is csak az ultimate-nél van lehetőség telepítés után nyelvet változtatni [link]
2016. jan. 22. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak windows 7ig nem lehetett nyelvet választani telepítés után, windows 8tól már lehet, illetve mint már írták a windows 7 ultimatenél is lehet
2016. jan. 22. 16:02
 5/9 csigusz27 ***** válasza:
"Nem telepítés után, hanem telepítés előtt kérdem, hogy lehet e állítani a nyelvet. :D" A kérdező írta privátban(nem tudom miért nem írta ki ide) én amit telepítettem idáig mind egy nyelvű volt,tehát vagy angol vagy magyar.
2016. jan. 22. 16:11
 6/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem esküdnék meg rá, de talán a Win XP 64 bites változata nincs magyarul.
2016. jan. 22. 16:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Na jó akkor leírom, hogy m,a letöltöttem egy windows 8.1 telepítőt amihez leírasban nem találtam anyelvre utaló jelet. Na azt akarom megtudni, hogy vane olyan amiben semmilyen más nyelvet nem lehet állítani csak angolt ? :)
2016. jan. 22. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
8.1-bol nincs. Egy kattintas es letolt tetszoleges nyelvet az eredeti melle.
2016. jan. 22. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért akarsz te olyat, amiben csak egy nyelv használható?
2016. jan. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!