A uj AMD drivernél ami a 16.1 es verziós, a beállitásoknál hol tudom beállitani a hűtést hogy mien fordulatszámon pörögjön a videokártya hűtője és a tuningolást ha huzni akarom?
Oké megprobálom a videokártyám Shappire R7 260X 2Gb , de amit még ehhez a kártyához kaptam gyári ccd drivert ami az AMD ugye azmár régi verziós az valami 13 as verziós volt de a régi verziósban tudtam még tuningolni meg a videokártya hütését szabályozni vagy letudtam kapcsolni a ventilátort is de most felraktam a AMD legfrisseb driverét ami a 16.1 es és ott érdekes modon uj felületett kapot és nem találtam olyan beállitásokat amik még a régi verzióson voltak vagyis tuning opciók nem láttam meg a hütési beállitásokat sem.
Vagy lehet az AMD oldalán külön lekell tölteni tuningolo progit De mindegy legfejebb visszarakom akkor a régi drivert.
Találtam már sapphire videokártyához valo tuning progit , de abban kérnék segitséget még hogy néha néha előfordul hogy a monitorom elsőtétül de a windows továbbra is megy és hiába nyomkodom a billentyūt vagy az egeret nem agya be a képet , csak ha resetelek , de akkormég a 2-3 év ezzelőtti driver volt telepitve a kártyámhoz mikkor a elsőtétűlés jelentkezett néha.
De ez a monitor elsőtétülés a videokártya hibája lehet vagy lehet a régi verziószámu driver miatt lehetett?
Mosthogy felraktam a legfrissebb AMD drivert nem fog jelentkezni az elsőtétűlés ?
Van mikor 1 hétben csak 1 cer jelentkezik ez a elsőtétülés vagy volt olyan időszak mikor honapokig nem jőtt elő , szoval nem tudom de lehet a régi drivert akkor nem birta most fent van a legfrisseb már csak nem jön elő .
A processzorom most jelenleg egy q8300 as de a videokártyám paszol a procimhoz vagy a R7 260X videokártyámhoz fejlettebb intel proci lenne jó i3 vagy i5?
Gondolkodom még egy q9400 ason is , azzal mien lenne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!