Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a baj az utorrentel?

Mi a baj az utorrentel?

Figyelt kérdés

Jobb alsó sarokban piros kör van benne x-el, teszt futtatásánál pedig ezt írja ki: Eredmény: sebességteszt hiba. Küldött adat hiba: Egy helyi hálózati hiba bontotta a kapcsolatot.

A piros körnél azt is írja, hogy: A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat. Nyitnod kell egy portot, hogy mások csatlakozni tudjanak hozzád.

Ezzel az a gond, hogy portot már nyitottam a tűzfalban és a routert is beállítottam egy oldal (port forwarding) alapján, úgyhogy mostmár nem tudom mi lehet a probléma...

2016. jan. 21. 14:55
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:
A torrentnek nem kell port forwarding. A routeren nem is kellene semmit állítani hozzá. A routeren szedd ki a port forwardingot és ellenőrizd, hogy tényleg át van-e engedve a tűzfalon a torrent.
2016. jan. 23. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
kikapcsoltam, de sajnos nem segített, sőt rosszabb lett a helyzet. de köszönöm az ötletet!
2016. jan. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!