Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » E-book és hangoskönyveket...

E-book és hangoskönyveket szeretnék katologizálni, mivel érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Keresek egy progit főleg portable érdekel amit a hordozható 1TB-os hdd-mre raknék.

Fontos lenne hogy ha lehet magyarul is tudjon, vagy lehessen magyarítani.

Továbbá eddig könyvtárszerkezeteket hoztam létre és oda próbáltam berakni a fájlokat , de így a több helyre is rakható fájlokat nem mindig találom meg elsőre. Ezért valami olyan cimkézést is ismerő progira lenne szükségem ami linkeket is tud tárolni és nem csak abszolult cimmel (azaz ha más betűjelet kapna a meghajtó egy másik gépen, akkor is meg tudná nyitni a fájlt.

Eddig a datacrow nevű portable progival próbálkoztam és mivel nem magyar elég nehézkesen tudok rájönni mit és hova kell kitölteni. ráadásul nem tudja a magyar könyvinfós oldalakról betölteni az adatokat automatikusan. A fájl linkelése sem egyszerű, mert nem találtam neki konkrét mezőt így a webcím helyére tudom esetleg beilleszteni...

Ha tudna valaki jó, általa már tesztelt progit ajánlani megköszönném.

2016. jan. 19. 12:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!