Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Google Earth-ben miért nem...

A Google Earth-ben miért nem tudok nagyítani (közelíteni) az egérrel?

Figyelt kérdés
Csak a + - ikonra kattintva tudom azt megtenni, amit a webfelületen elérhető térképen az egér görgőjével könnyedén. Valahol beállítható az Earth-ben (Pro) is, hogy az egér kerekével közelítsek/távolítsak, ne pedig továbblépjek egy utcaképnyit?

2016. jan. 18. 18:03
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Alapértelmezésben működnie kellene.

Eszközök menüpont > Beállítások > Navigáció fülön lehet a görgővel kapcsolatos beállításokat elérni, de be/kikapcsolni szerintem nem lehet.

Ha a fenti rész nem segít, akkor kézzel is lehet keresgélni és módosítgatni a konfigurációs fájlban, de talán egyszerűbb és gyorsabb letörölni, majd újratelepíteni a programot.

2016. jan. 19. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Kissé pontatlan voltam a kérdésemnél. A földgömbön tudok nagyítani az egérrel, utcaképre váltva változik a funkciója: zoomolás helyett egy felvételnyi lépést ugrik. Mintha régebben nem így lett volna... #1 Megnéznéd, hogy nálad miként működik? Köszönöm!

És ha még lehet egy kérdésem a beállításokhoz kapcsolódóan - a grafikus módnál directX-et vagy openGL-t javasolsz? AMD Radeon HD 7670M videókártya van a gépemben.

2016. jan. 20. 14:18
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Sajnos nem találtam a nagyításra módosítási lehetőséget.

Egy másik mód, ha jobbegérgombot nyomva tartva fel vagy lehúzod az egeret, akkor az adott pontra nagyít/kicsinyít:

[link]

Elvileg az AutoHotKey vagy hasonló billentyűkonfiguráló, makrókészítő programmal lehet emulálni, de nekem nincs benne tapasztalatom.

DirectX és OpenGL között akkor érdemes váltani, ha az egyiknél sok képhibát tapasztalsz. Windows alatt a DirectX-et ajánlják, mert a Microsoft készíti.

2016. jan. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!