Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehetne...

Milyen programmal lehetne asztali dvd-n is lejátszhatóvá tenni mobil videókat?

Figyelt kérdés
Mobillal(lumia532)készített videókat szeretnék dvd-re írni úgy, hogy az asztali dvd lejátszón lehessen nézni őket.format factory-t próbáltam szépen össze is fűzi a sok apróbb videót, de az asztali lejátszón csak hang van kép nincs. Csak ha alacsony méret és minőséget választom akkor játssza le de az viszont nagyon gyatra minőség. Tudnátok ajánlani olyan programot amivel ez jó minőségben lehetséges lenne?
2016. jan. 18. 13:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Családi videók,nem kell rosszra gondolni.Már a 90' évek végétől gyűjtjűk az emlékeket dvd-n.A tv lejátssza usb-ről de gondolom dvd-n gazdaságosabb lenne tárolni.
2016. jan. 18. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
ha a tv lejátssza akkor ne konvertáld, hagyd mp4 ben és amikor meg akarod nézni akkor másold ki pendrive-ra és úgy nézd meg. Csak azért mondom, mert minden konvertálás bizonyos szintű minőségromlással jár.
2016. jan. 18. 14:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez is egy megoldás lehet, köszönöm!
2016. jan. 18. 14:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást, hátha valakit érdekel: Freemake video konverter, tudok vele dvd-t csinálni, menüvel akár, és így külön választhatóak a kis videók.
2016. jan. 18. 17:01
 15/16 Csete Tamás ***** válasza:
A Freemake Video Converter-t ajánlom. Csak ki kell válasszad a konvertálni kívánt fájlokat, majd kattints hogy konvertálás DVD-re, és kiválasztod azt, hogy DVD lemezre.
2016. jan. 18. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:
na , most pont ugyanezt tudja a formatfactory is , csak azért gondoltam, hogy nem érdemes konvertálni a fájlokat mert a dvd amúgy sem örök éltű, a konvertálás meg minden esetben ront a minőségen.
2016. jan. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!