Szerintetek melyik Windows jobb?
Sziasztok.
Hamarosan számítógépet fogok venni és nem tudom milyen windows-ot telepítsek rá.
A Windows 7-hez vagyok hozzászokva a legjobban viszont a 8.1 és a 10-es jobban tetszik.
Úgy értettem a 8.1 és a 10-es nem stabil.
Mi a véleményetek? Melyiket válasszam?
Nektek mi a tapasztalatotok?
Amelyiket megvásároltad.
Személy szerint 10-est tennék fel.
"Úgy értettem a 8.1 és a 10-es nem stabil. "
Mar hogy a faxba ne lenne mar stabil?
Hát, laptopon én csak a 7-ről és a 10-ről tudok véleményt mondani, telefonon van wp 8.1, de az azért más.
A 7-et szerettem, amíg volt és úgy veszem észre, mindenki szereti, akinek van. Nekem most 10 van már ősz óta, és igazából nem különbözik a 7-től, mármint nem sok újítást hozott, csak külsejében. Viszont gondolkodom azon, hogy újra 7-re váltsak, mert olyan akadozó, lassú a 10... Rámegyek a startra és kell várni fél percet, mire megjelenik, ha egyáltalán megjelenik, úgyhogy a billentyűzetet használom, mert a microsoft gomb az rögtön működik (tehát nem is a géppel van a baj, hanem valóban a rendszerrel).
Viszont a telefonos windows 8 az nagyon bejön, remekül fut, semmi bajom vele, egyszerű kezelni meg minden. Nem tudom, hogy a számítógépes rendszertől mennyire különbözik.
De lehet, hogy Neked menne a 10 is szépen. Meg az is lehet, hogyha újra 7-re váltanék, már sok idő kéne, hogy visszaszokjak arra a kinézetre. Szóval talán én is a 10-et ajánlanám. Ha a 7-hez vagy szokva, a 10 nem lesz nagy változás.
"Viszont gondolkodom azon, hogy újra 7-re váltsak, mert olyan akadozó, lassú a 10... "
nekem baromi gyors.
A 10 -es is már stabil.
Sikerült megoldani elmúlt fél évbe a nagy problémákat.
A 8.1 -nek sok zavaró dolga van desktop/notebook -on,
ezeket javították a 10 -esre, és már jól használható.
7 -esel a legnagyobb gond, hogy friss telepítenél több órát vessz igénybe a frissítés, és nem szabad elfeledni kikapcsolnia a win 10 -re történő erőltetéseket...
Ha meg van a legális rendszer, és géped alkalmas rá, akkor Win10 -et javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!