Lenovo b70-80 laptop + Windows 10 64 bit esetén miért 60%-ig tölti az akkut?
Ha települt az Energy Management, akkor ott lehet választani Optimized/Protected/hasonló Battery módot, amivel 60% körül tartja az akku töltöttségét.
Ez az, hogy semmilyen program nem települt.
Ez lenne a driver, de rákattintok, nem csinál semmit. Ilyen programot meg nem találok hozzá. Keresőben láttam én is a programot, hogy kellene kinéznie.
Még a lenovo se adott értelmes választ. Annyit írtak,ha nincs fenn ez a lenovo-s program (ami egyébként nincs is fenn ehhez a laptophoz), akkor egyéb más program szabályozza... Sok segítség. Csak egy friss Windows-ban mi szabályozza?
De az is lehet, hogy mivel 1MBájtos, egy pillanat alatt telepíti. Vagy konkrétan hibát ír ha indítod?
Esetleg ezt is próbáld, hátha ezen keresztül állíthatsz valamit:
Köszönöm a segítségedet!
Nem vagyok profi angolos, próbálgattam amit írnak, de ez csak a programok kezelését végzi illetve a képernyő fényerejét állítja, hogy növelje az akku használati időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!