Hdd partíció bővítése lehetséges adatvesztés nélkül?
Figyelt kérdés
C: 400gb
D: 500gb
Én hülye most jöttem rá, hogy felesleges ekkora hely a C: nek... de nem szeretném újratenni az egész rendszert x D: emiatt...
Lehetséges megoldani?
2016. jan. 15. 15:31
1/7 anonim válasza:
Kötetzsugorítással lehetséges. Számítógép kezelés/ Lemezkezelés/ C: jobb klikk/ Kötet zsugorítása. Megadod, hogy mennyit szeretnél. Váltószámokra vigyázz! Byte, Bit, MB, GB, stb.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. jan. 15. 18:51
3/7 A kérdező kommentje:
Most hogy megpróbáltam csökkenteni engedte, de a másiknál nem tudom kiterjeszteni
Valami 5let?
2016. jan. 15. 19:17
4/7 Tóth Renátó válasza:
Szedd le az easeus partition manager progit a szoftverbázisról.Telepíted,indítod.Megkapod a ppartíciókat.Amelyiket növelni szeretnéd arra jobb klik,resize/move partitton.És beállítod a méretet.
5/7 Tóth Renátó válasza:
Még utólag megjegyzem,lesz egy accept gomb,arra rá kell nyomni.Ha a rendszer partícióját méretezed át,engedni kell újraindítani a gépet és kész.
6/7 anonim válasza:
Nem engedi, mert a partícionálatlan terület fizikailag a D meghajtó előtt helyezkedik el a lemezen. Ha utána helyezkedne el, ki lehetne terjeszteni a lemezkezelőben a D meghajtót. Így vagy külső programot használsz, vagy a D-ről mindent áthelyezel a C meghajtóra, törlöd a D meghajtót, aztán, mivel egybeolvad a két partícionálatlan terület, létrehozol egy új nagyobb (D) meghajtót.
7/7 A kérdező kommentje:
MiniTool Partition Wizard-al sikerült megoldani köszi a válaszokat
2016. jan. 15. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!