Van ilyen böngésző?
Figyelt kérdés
Olyan böngészőt keresek ami nem fogyaszt olyan sok Ram-ot és magyar nyelvű.Elég gyenge a laptopom 1Gb a Ram.Firefox indulása kb 20 másodperc.Erősebb gépre nincs pénzem ezért keresnék olyan böngészőt ami az én gépemre jó lenne.Asus X51RL.Windows 7 van rajt.Linuxot nem tudom hogyan kell telepíteni.Soha nem csináltam még telepítést és sajnos csak pendrive-ról lehetne mert a dvd írom nem jó.2016. jan. 15. 08:33
1/7 GeminiEffect válasza:
Opera, Google Chrome, Safari.
10 percbe telik kipróbálnod őket és amelyik tetszik megtartod.
2/7 donfetibo válasza:
Neked az Opera Valamelyik újabb verziója kell!
☺☻
3/7 anonim válasza:
Én a windows 8.1-es internet explorer-t ajánlom, tableten alig használ valamit
5/7 anonim válasza:
#3: Király lehet, csak:
- a kérdező a számítógépére szeretné
- a gépen win7 van
De majdnem sikerült jó választ adnod. :D
6/7 anonim válasza:
Ugyanannyi ram van benne... és egy windowsos táblagép kb ugyanaz mint egy windowsos laptop
7/7 anonim válasza:
Egyébként nem mondott akkora hülyeséget. Ez explorer fogyasztja a legkevesebbet. Bár sok hátránya van, de fogyasztás szempontból az a "legjobb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!