Miért nem települ a LAN driver?
Vettem tegnap egy HP 15-AC002NH típusú notebookot.
Föltettem rá a win7-et, utána akartam tenni a drivereket, de itt olyan problémám van, amivel még nem találkoztam. Win7 telepítés után ügye nincs wifi, rádugtam utp kábellel a routerre, de így sem volt net. Mondom jó, akkor teszek föl drivert, másik géppel töltöttem le legalább 10 félét, de egyikkel se ment.
Vagy fölteszi de semmi, vagy fölteszi, de kompatibilitási problémái vannak, vagy telepítés közbe ezt a hibát írja: update.cpp 1205
Aida64 szerint ilyen hálókártya van benne: Broadcom BCM43142
Elsősorban innen próbáltam tenni föl drivereket, de nem működtek:
Ezen a linken találtam egy megoldást, de nem tudom hogyan tudta föltenni az eszközkezelőben. Hp oldaláról amiket letöltök olyan, hogy kicsomagolja egy mappába és onnan telepít.
Másik link, ami talán segíthet, de azt se sikerült megcsinálnom: [link]
Itt azt írja, hogy a lapkakészletet tegyem föl előbb, le is töltöttem ugyan innen, de kicsomagolás után nem megy tovább a telepítés.
Kérlek segítsetek, már nincs ötletem hogyan csináljam meg.
Telepíti a 10et, már most fölhozta, hogy van net kábelen és wifin is, pedig még be se fejezte.
Innen már akkor valószínű menni fog, köszi szépen!
Sikerült minden így, köszi!
Ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!