Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem települ a LAN driver?

Msebi06 kérdése:

Miért nem települ a LAN driver?

Figyelt kérdés

Vettem tegnap egy HP 15-AC002NH típusú notebookot.

[link]

Föltettem rá a win7-et, utána akartam tenni a drivereket, de itt olyan problémám van, amivel még nem találkoztam. Win7 telepítés után ügye nincs wifi, rádugtam utp kábellel a routerre, de így sem volt net. Mondom jó, akkor teszek föl drivert, másik géppel töltöttem le legalább 10 félét, de egyikkel se ment.

Vagy fölteszi de semmi, vagy fölteszi, de kompatibilitási problémái vannak, vagy telepítés közbe ezt a hibát írja: update.cpp 1205

Aida64 szerint ilyen hálókártya van benne: Broadcom BCM43142

Elsősorban innen próbáltam tenni föl drivereket, de nem működtek:

[link]

Ezen a linken találtam egy megoldást, de nem tudom hogyan tudta föltenni az eszközkezelőben. Hp oldaláról amiket letöltök olyan, hogy kicsomagolja egy mappába és onnan telepít.

Másik link, ami talán segíthet, de azt se sikerült megcsinálnom: [link]

Itt azt írja, hogy a lapkakészletet tegyem föl előbb, le is töltöttem ugyan innen, de kicsomagolás után nem megy tovább a telepítés.

Kérlek segítsetek, már nincs ötletem hogyan csináljam meg.

2016. jan. 13. 09:33
 1/6 Tengor ***** válasza:
Mint látod a HP nem ad hozzá Win 7-es drivert. Vagy összevadászod VEN és DEV azonosítók alapján más gyártók gépeihez adott Win 7-es drivereket, vagy teszel fel olyan oprendszert, amit a HP is támogat.
2016. jan. 13. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Windows 10-zel menne szerinted?
2016. jan. 13. 09:38
 3/6 Tengor ***** válasza:
Mint láthatod ahhoz vannak driverek.
2016. jan. 13. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Telepíti a 10et, már most fölhozta, hogy van net kábelen és wifin is, pedig még be se fejezte.

Innen már akkor valószínű menni fog, köszi szépen!

2016. jan. 13. 10:25
 5/6 Tengor ***** válasza:
Bizonyára több driver van egy újabb oprendszerben, de azért telepítés után célszerű a fenti linkről majd a drivereket feltelepíteni.
2016. jan. 13. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Sikerült minden így, köszi!

Ment a zöld.

2016. jan. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!