Hol tudom megvásárolni az OMSI2 nevű játékot?
Figyelt kérdés
Hol tudom megvásárolni az OMSI2 nevű játékot? Kerestem CD galaxison, de ott nincs fent. Steamen pedig megnéztem mennyibe kerül, és ott eléggé drága (kb. 10.000 Ft). Valahol megtalálható esetleg olcsóbban?2016. jan. 11. 19:17
2/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. Ott egy kicsivel olcsóbb, de még mindig sok sajnos. :/ Lehet várok vele addig ameddig lejjebb viszik az árát vagy akciós lesz. Azért köszönöm! Ment a zöld kéz. :)
2016. jan. 11. 19:38
3/4 anonim válasza:
Nyáron Steam Summer Sale alatt lesz majd érdemes nézegetni, de 20%nál nagyobb kedvezmény akkor sem szokott rá lenni.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2016. jan. 16. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!