Linux Mint 17.3 Xfce vagy Xubuntu lenne gyorsabb régi laptopon?
Figyelt kérdés
Melyik menne gyorsabban egy régi laptopon? Egy 7-8 éves DELL-ről van szó, csak netre, filmre, zenére, irodai munkára lenne, semmi másra, max néha Skype-ra.
Melyik rendszer jobb, melyiket ajánljátok, és miért?
2016. jan. 11. 17:20
1/9 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt én xubuntut használom én ezért azt ajánlom de ki kell próbálni és amelyik szinpatikusabb azt válaszd .
2/9 anonim válasza:
xubuntu. A linux mint is ubuntu alap, uh nagy különbség nincs közte, de akkor már használd az eredeti rendszert.
3/9 anonim válasza:
Nekem a Mint Xfce volt az első disztróm , pont egy gyenge gépen , nem volt rossz (jobban gatyába volt rázva mint a xubuntu) , de azóta már Debiant használok és az tényleg igazán gyors minden gépen , cserébe kicsit több tapasztalat kell hozzá , de nem nagy ügy.
4/9 anonim válasza:
Ennél régebbi és szerintem gyengébb gépen próbáltam ki mindkettőt. xubuntuból a 14.04 LTS-t Különbséget nem vettem észre. Max a kinézetben.
Az biztos, hogy felturbózza a gépet egy win után. :)
Szóval bármelyiket is teszed fel csak az alap kinézet a döntő.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha most a külsőt nézzük, a Xubuntu fele hajlanék, valamiért megnyerőbb.
2016. jan. 11. 21:06
6/9 anonim válasza:
Én is Xubuntu-t használok,van pár problémája de megoldható.Ezelőtt használtam Mint-et(XFCE-t)ugyan azon a gépen a Xubuntu jobb volt mint a Mint XFCE.Ez inkább hardware függő,próbáld ki mind2-öt és utána dönts,ne Live módba hanem telepítsd is fel,ha vannak is hibák akkor fognak előkerülni.(tapasztalat)
8/9 A kérdező kommentje:
És milyen böngészőt ajánlanátok a gépre, Xubuntu alá?
2016. jan. 12. 21:07
9/9 anonim válasza:
Vivaldi,Chrome,Firefox,Seamonkey,Midori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!