Hogy tudtak bemérni ip cím alapján?
IP címet ugye tudja amint fellépsz a szerverre...
mi van ha esetleg a szolgáltatónál dolgozik és úgy fér hozzá adatokhoz? ez nem törvényes, de lehetséges, hogy így tudott rólad ennyi infót, ha tényleg nem kaptál be semmit és 2 perc alatt annyi mindent elmondott...
esetleg ennek a szervernek nincs véletlen saját kliens programja amit letöltöttél?
melyik ez a szerver?
22F
Vannak kliens programok Pl.badoo) amelyek helymeghatározást használnak ha engedélyezted nekik. Lehet ilyen a böngésződben is, - ha a weboldalon engedélyezted ezt akkor tudhatja.
Egyébbként tényleg csak a szolgáltató tudja megmondani, már csak azért is mert a legtöbb ip cím nem állandó hanem dhcp-n osztja ki a szolgáltató - azaz nincs hozzád rendelve, lehet jövő héten már más használja.
Am erről beszéltem ebben a kérdésben!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Aztán csomóan hülyének néztetek, meg paranoidnak.
Engem méregethetnek, lényegében publikus hotspotról vagyok, amire sokan csatlakoznak rajtam kívül!
Ha a környéket be is mérik, akkor is minimum 50 en jöhetnek szóba rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!