Miért akadozik minden játék?
3 hetes új laptopom van, de minden játékot szaggatva visz. Elvileg 2x jobb a gépem, mint amilyen gépigényt követel az egyik játék (Alien vs Predator 2010) és mégis szaggatva viszi úgy, hogy minden le van véve rajta minimumra. A Cod modern warfar 2-3ról ne is beszéljünk...
(A videókártyám 1792Mb-os, a RAM pedig 4Gb-os)
"A videókártyám 1792Mb-os, a RAM pedig 4Gb-os"
Nekem meg 4 hengeres a kocsim és 60 literes tankja van. Miért nem megy 240-nel?
G.
És nem érti, nem veszi az adást, hát a pofám leszakad!
G.
ha futtatom a DirectX diagnosztikai eszközt és ott a képernyő fülre megyek, ott azt írja hogy az Összes memória 1792 MB, de letöltöttem a Piriform Speccy-t és az azt írja hogy 4Gb-os a RAM.
Ezért írtam azt, amit..
Nem próbállak rávezetni a dolgokra, mert itt éjszakáznánk... Tehát ugorjunk a lényegre: Mi a laptopod PONTOS TÍPUSa?
G.
Szegény notebook. Már előre sajnálom. Egy életre meg fogja utálni Mint szobatársam. 6 GB i5 HD4000. :(
No offense, kommentelőknek írtam.
Operációs rendszer
MS Windows 8 64-bit
CPU
Intel Processor @ 2.16GHz
RAM
4,00 GB
Alaplap
LENOVO Lancer 5A6 (CPU 1)
Grafika
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
Intel(R) HD Graphics
Merevlemezek
932GB Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB (SATA) 31 °C
Optikai meghajtók
DTSOFT Virtual CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GUC0N
Audió
Conexant SmartAudio HD
írd le a géped pontos ípusát mondjuk lenovo b50 vagy valami, ami a gépre vagy dobozára van írva vagy a számlára amit vásárláskor kaptál.
Ha tényleg csak egy intel videokártya van benne akkor ez valóban alkalmatlan játékokra. A memória mérete az ég világon semmit nem jelent. Olyan amit az első írt, 4 hengeres az autója 60 literes benzin tankkal, nem ezek az adatok fogják befolyásolni hogy mennyivel mehet. így van a számítógépeknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!