Nagy visszalépés lenne egy Win7?
Figyelt kérdés
Nos, Win10-et használok és most szeretném újratenni a gépem. Csak azért használom ezt a rendszert, mert a mai játékok, vagy programok akár "jobban" mennek, bár ezt csak mondták, nem tudom mennyi valóságalapja van.
Gépem erőssége is megvan hozzá, csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg jobban mennek pl a progik, jatekok 10-en? Valaszokat koszonom.
PL: Gta5, Fifa 16.
2016. jan. 10. 13:31
1/2 A kérdező kommentje:
Mint Win7-en?* ez lemaradt :)
2016. jan. 10. 13:33
2/2 anonim válasza:
Szerintem attól függ. Én a régi i3-as laptopomról leszedtem, és visszaraktam a Win7-et. Minden frissítést kikapcsoltam, csak ami nagyon fontos, azt rátettem. Tördedék idő alatt indul/tölt és áll le mint a Win10. De én nem játszom rajta, csak netezek. A driverek még nincsenek készen a 10-es Windowsra, ez is egy fájó pont volt a 10-ben. Lehet, pont ezért lassú nálam. A másik i5 gépen viszont piszok gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!