Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok nekem értelmes mmo...

Tudtok nekem értelmes mmo fps-t ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Abban kérném a segítséget, hogy ajánlhatnátok nekem valami értelmes online mmofps-t. Olyan érdekelne amiben a fegyveremet testre szabhatom értem ez alatt az olyan kiegészítők felszerelését mint pl a hangtompító és társai. Utóbbi időben kis milliót leszedtem de semmi értelmeset nem találtam. A survariumot említésre se méltatnám azok után mi lett belőle, holott a stalker fejlesztői készítették. Szolid megjelenés érdekelne. Ezek a jövőbeli lézerfegyvers lócitromok megint kilőve. Köszi előre is.

2016. jan. 9. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem teljesen a STALKER fejlesztői készítették.. inkább csak egy részük. Bár biztos a sereghajtó részük...

Ilyen MMOFPS-t nem igazán ismerek.

Illetve van egy, de az leghamarabb év vége felé fog kijönni.

Ha érdekel a neve: Escape from Tarkov.

https://www.youtube.com/watch?v=MmklF4az0pE

Sajnos minden "MMOFPS"-t (A Survarium nem egy MMOFPS. Sajnos, a szót nem jól használják, de értem miről beszélsz.), amit ismerek, csak a pénzre mennek.

A Tarkov az egy MMOFPS.

Esetleg: Planetside 2. Ingyenes. Nem Pay to Win. Ja, és rakhatsz hangtompítót a fegyveredre.

2016. jan. 9. 23:04
 2/13 anonim ***** válasza:

A planetside 2 nem pay2win? 70+ órát kell játszanod, hogy egy(!) fegyvert egy(!) oldalhoz unlockolj, és fel tudj szerelni cuccokkal. :D

2016. jan. 9. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:

A csapattársaid nem dísznek vannak.

Persze, ha fizetsz könyebb. A 70 óra meg túlzás.

Ha, jó helyen vagy... 5-6 óra alatt megvan, ami kell.

Egy alap scythe-al le lehet szedni egy fullos reavert például. Csak ne legyél béna...

Én, amúgy is a gyalogsági harcot preferálom.

A játék elején kaptam egy Ghost-ot ingyen. Még mindig ezt használom..... (Vanu. >.>)

2016. jan. 9. 23:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Nagyon én sem vagyok tisztában az mmo fps fogalmával. Olyasmit kerestem ahol fejlődhetek is, van valami kis skillrendszer vagy egyéb plusz valamennyire testre szabható a fegyverünk is. Az escape from tarkov egy nagyon jó játéknak indul kíváncsi leszek mi lesz belőle mikor lekészül. A planetside 2-vel is szemeztem a napokban, de a videók alapján nekem kicsit futurisztikus, de mindenképp kipróbálom.

Köszönöm a segítséget, mindenkinek.

2016. jan. 10. 04:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Kifejezetten tetszik ez a planetside 2. Abban kérném a segítséged, hogy ha egy mesterlövészt szeretnék, melyik birodalmat érdemes választani? 3 birodalom van, de hogy játékbeli különbség van-e a megjelenésen kívül azt nem tudom.
2016. jan. 10. 06:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem érdekelnek a "jövőbeli lézerfegyvers lócitromok", mert a Defiance nagyon király, Igaz, csak TPS, nem FPS, de olyan szintű fegyverválaszték és testre szabhatóság van benne, hogy az elképesztő.
2016. jan. 10. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:

5.

Azt mondja akkor így átlagban:

Kékek - Erősek de lassúak.

Pirosak - Gyengébbek de gyorsabbak.

Lilák - LÉZER... és kisebb golyó lejtés, és földönkívüli technoógiát használnak. Én mindenesetre ez vagyok.

De, igazából tapasztald meg te magad.

2016. jan. 10. 10:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, próbálkozom vele. Ahhoz képest, hogy azt mondtam engem scifi meg egyebek soha a büdös életbe nem kötnek le, hát most lekötött nagyon jó játék. Főleg az az óriási térkép és azt csinálsz amit akarsz elképesztő.

A másik kommentelőnek is köszönöm a segítséget, mindenféle képen kipróbálom a Defiance-t is. :) Igen mindig azt mondtam engem ilyenek nem érdekelnek. Ez kb olyan, hogy 30 éven keresztül soha nem ettem konzerves halat azt a ruszlit mert orrfacsaró, egyszer megkóstoltam és el kellett ismernem, hogy igenis finom étel és egészséges is. :)

2016. jan. 10. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor, jó játékot kívánok. :D
2016. jan. 10. 21:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez a játék a command and conquer generals és a command and conquer tiberium wars-ból lett összerakva. Ha mond valakinek valamit ez a két név. igazából így kismilliószor újra kezdve már kezdem kapiskálni a dolgokat. Azt néztem egész jól lehet haladni. Egy pár óra aktív erőltetett játékkal meg lehet venni a nekünk tetsző fegyvert mindennel együtt. :)
2016. jan. 14. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!