Tudtok nekem értelmes mmo fps-t ajánlani?
Hát, nem teljesen a STALKER fejlesztői készítették.. inkább csak egy részük. Bár biztos a sereghajtó részük...
Ilyen MMOFPS-t nem igazán ismerek.
Illetve van egy, de az leghamarabb év vége felé fog kijönni.
Ha érdekel a neve: Escape from Tarkov.
https://www.youtube.com/watch?v=MmklF4az0pE
Sajnos minden "MMOFPS"-t (A Survarium nem egy MMOFPS. Sajnos, a szót nem jól használják, de értem miről beszélsz.), amit ismerek, csak a pénzre mennek.
A Tarkov az egy MMOFPS.
Esetleg: Planetside 2. Ingyenes. Nem Pay to Win. Ja, és rakhatsz hangtompítót a fegyveredre.
A planetside 2 nem pay2win? 70+ órát kell játszanod, hogy egy(!) fegyvert egy(!) oldalhoz unlockolj, és fel tudj szerelni cuccokkal. :D
A csapattársaid nem dísznek vannak.
Persze, ha fizetsz könyebb. A 70 óra meg túlzás.
Ha, jó helyen vagy... 5-6 óra alatt megvan, ami kell.
Egy alap scythe-al le lehet szedni egy fullos reavert például. Csak ne legyél béna...
Én, amúgy is a gyalogsági harcot preferálom.
A játék elején kaptam egy Ghost-ot ingyen. Még mindig ezt használom..... (Vanu. >.>)
Nagyon én sem vagyok tisztában az mmo fps fogalmával. Olyasmit kerestem ahol fejlődhetek is, van valami kis skillrendszer vagy egyéb plusz valamennyire testre szabható a fegyverünk is. Az escape from tarkov egy nagyon jó játéknak indul kíváncsi leszek mi lesz belőle mikor lekészül. A planetside 2-vel is szemeztem a napokban, de a videók alapján nekem kicsit futurisztikus, de mindenképp kipróbálom.
Köszönöm a segítséget, mindenkinek.
5.
Azt mondja akkor így átlagban:
Kékek - Erősek de lassúak.
Pirosak - Gyengébbek de gyorsabbak.
Lilák - LÉZER... és kisebb golyó lejtés, és földönkívüli technoógiát használnak. Én mindenesetre ez vagyok.
De, igazából tapasztald meg te magad.
Köszönöm szépen, próbálkozom vele. Ahhoz képest, hogy azt mondtam engem scifi meg egyebek soha a büdös életbe nem kötnek le, hát most lekötött nagyon jó játék. Főleg az az óriási térkép és azt csinálsz amit akarsz elképesztő.
A másik kommentelőnek is köszönöm a segítséget, mindenféle képen kipróbálom a Defiance-t is. :) Igen mindig azt mondtam engem ilyenek nem érdekelnek. Ez kb olyan, hogy 30 éven keresztül soha nem ettem konzerves halat azt a ruszlit mert orrfacsaró, egyszer megkóstoltam és el kellett ismernem, hogy igenis finom étel és egészséges is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!