VAC BAN-t kaptam, de miért?
1 hónapot se tudtam játszani a játékkal, és közben se nagyon mert valami miatt állandóan ledobott a szerver.
"Szerencsére" már úgy kezdtem el játszani, hogy felvételeket készítettem, szóval meg is mutatom mi volt az a bizonyos üzenet:
Ugye ilyenkor újra kellett indítani az egész gépet és az megoldotta.
Végül ma versengő közben nem ilyen üzenet várt, hanem egy Általános eltiltás, azaz Perm ban.
Játszottam Face-it-en solo-ba, ESL meg tervbe volt csak még szar voltam és csapat se volt.
Mi lehetett az oka, hogy állandóan ledobott és emiatt kaphattam a Perm Ban-t? Lehet egyáltalán fellebbezni?
Háttérben a következő programok futottak általában:
- BitDefender
- Nvidia GeForce Experience
- Google Drive
- OneDrive
- DropBox
- Steam
Akkor így jártál, ennyi volt az accountod.
G.
Valójában ez rablás...most komolyan az esik le a profilomról, hogy csalok, valójában meg egy bazinagy malőr a VAC részéről és még a szoftverre költött pénzt is elveszi mivel használhatatlan a játék. Adja vissza a pénzt (vagy egy részét) és tiltassa az adott játékot az accountról, hogy ne tudja visszavásárolni.
Nem, ő mindent elvesz, esetemben jogtalanul, megalapozatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!