Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VAC BAN-t kaptam, de miért?

VAC BAN-t kaptam, de miért?

Figyelt kérdés

1 hónapot se tudtam játszani a játékkal, és közben se nagyon mert valami miatt állandóan ledobott a szerver.

"Szerencsére" már úgy kezdtem el játszani, hogy felvételeket készítettem, szóval meg is mutatom mi volt az a bizonyos üzenet:

[link]

Ugye ilyenkor újra kellett indítani az egész gépet és az megoldotta.

Végül ma versengő közben nem ilyen üzenet várt, hanem egy Általános eltiltás, azaz Perm ban.

Játszottam Face-it-en solo-ba, ESL meg tervbe volt csak még szar voltam és csapat se volt.

Mi lehetett az oka, hogy állandóan ledobott és emiatt kaphattam a Perm Ban-t? Lehet egyáltalán fellebbezni?

Háttérben a következő programok futottak általában:

- BitDefender

- Nvidia GeForce Experience

- Google Drive

- OneDrive

- DropBox

- Steam

2016. jan. 7. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Steam Support

G.

2016. jan. 7. 13:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt e, hogy a megszakadt a kapcsolat a VAC rendszerrel nem egyenlő a VAC bannal.
2016. jan. 7. 13:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, de jelenleg már Perm Ban-t kaptam...
2016. jan. 7. 14:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Hiába keresem meg a Steam Support-ot mert nem tudok angolul, a másik, hogy nem is foglalkoznak velem szerintem ugyanis azt írták, hogy "Zeró tolerancia"
2016. jan. 7. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál, ennyi volt az accountod.

G.

2016. jan. 7. 14:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Valószínű újrateszem a gépet...de akkor hogy tudom újra megvásárolni ugyan arra az accountra? Több játék is van rajta...
2016. jan. 7. 15:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Másik accountra lehet csak!Én overwatchot kaptam és oda 50eu skin!:( Mert hülye silverek is kaphatnak már jogot hozzá és nekik már mindenki hacker!
2016. jan. 7. 20:09
 8/16 A kérdező kommentje:

Valójában ez rablás...most komolyan az esik le a profilomról, hogy csalok, valójában meg egy bazinagy malőr a VAC részéről és még a szoftverre költött pénzt is elveszi mivel használhatatlan a játék. Adja vissza a pénzt (vagy egy részét) és tiltassa az adott játékot az accountról, hogy ne tudja visszavásárolni.

Nem, ő mindent elvesz, esetemben jogtalanul, megalapozatlanul.

2016. jan. 7. 21:23
 9/16 anonim ***** válasza:
próbáltad a refound-ot?Talán még segít!
2016. jan. 7. 21:30
 10/16 anonim ***** válasza:
2016. jan. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!