Hogyan gyorsítsam fel a lelassul Word-öt?
Nagyon lassan tölt be a Word ( 2007-es). 3 hete pucultam át a gépem egy kattintás optimalizálással, vírus sincs rajta. Most a hétvégén lassult le teljesen. Service Pack 3 frissítés telepítve van rajta.
Hogyan gyorsítsam fel?
Ma is, fél percet kell várni, mire megnyit egy dokumentumot.
Azt tudom, hogy a word fogja a gépet, de ennyire ???????
Mellesleg win7-es van. Bőven van még hely a gépemen.
Segítsen már valaki.
az rendben van, hogy win7 van a gépeden, de milyen hardverek vannak a gépedben?
RAM? Proci?
64 bites
4 gb ram
proci: amd a4-4020 apu with radeon
vinyón: 150 gb, ebből 114 gb szabad
és plusz 2 partíció, de itt is van bőven hely
az utóbbi 1 órában letöröltem, kitöröltem a bejegyzéseit is, optimalizáltam és töredezettségmentesítettem, majd
megint felraktam és a frissítését is, de hiába :-((
fél perc mire beolvas egy 1 oldalas !!!! dokumentumot, tehát nem 20 oldalt.
Kipróbáltam a következőt:
asztalon létrehoztam egy üres dokumentumot, amikor megnyitottam megnéztem a feladatkezelőben a cpu használatot, amit felment 60%-ról 100%-ra !!!!!!!!!!!!!
1 percig volt ez az állapot, majd megnyílt a 0 kb-os dokumentum és visszaesett 60%-ra a cpu.
Tehát teljesen megfogja a procit :-(
de eddig ezt nem csinálta
előző napokban hetekben nem telepítettem új alkalmazást, csak pucoltam a gépemet ashampoo winopt.-rel
a takarítás nem okozhat word lassulást
tapasztalat???
az van a gépemen, nod 5-ös verzió
nincsen rajta vírus
megtaláltam a lassulás okát, leírom hátha másoknak is segít
csökkentett módban gyorsan betöltötte a Word a dokumentumokat, így valamilyen Word bővítményre gyanakodtam. A pdf architect okozta a hibát, ami beépült a Word-be, de letöröltem, így most már gyorsan tölt be.
Mellesleg a cpu használat 10% alatt van, mikor nem kapcsolom be a Skype-ot és nem is böngészek. Tehát alapjáratban alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!