Netbookra jó játékok?
J&W Minix netbookra kellenének jóféle játékok. NFSUG1 még elment rajta, eléggé akadozva... pedig örülnék valami jó kis autóversenynek.
Ilyen egyszerűbb grafikájú játékok kellenének, viszont nem oldcore-okat ne ajánljatok, mint mario, jazz, stb. Zuma, Bejeweled, Mahjong megvan, ezekhez hasonló stílusúak (és nem feltétlenül logikai játékok) tetszenének.
Régen volt egy játékom, ilyen kis fehér egérkével kellett hógolyólat gyúrni, és legurítani vele a szörnyikéket, csak elfelejtettem nevét. :S Ha valaki ismeri megírhatná mi is az.
Előre is köszi minden tippet.
Plant's Vs Zombies
és
Angry Birds! ;)
A legnagyobb játékok :D
Kerlek ird ki hogy milyen geped van mennyi a RAMja stb. Hogy konnyebben meg lehessen keresni a hozza illo jatekokat.
Nekem egy Toshiba NB200-as om van es egyszer elvittem a szervizbe hogy tegyenek bele jobb videokartyat,RAM-ot stb.
Es igy meg akar az NFS Hot Pursuit (2010) is elmegy rajta(nem akadozva)Azt ajanlom hagyha nemszereted a regi jatekokat akk tegyel bele kb. 4GB RAM-ot egy 2Gb-s videokartyat es egy 1Gb-s hangkartyat.Es ugy nincs hatar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!