Fl studio mentési probléma. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak én vagyok ehhez tudatlan, de egy felvett zenét szerkesztettem meg és ha menteni próbálom, csupán két másodpercet ment... Hogyan lehet az egészet menteni?2016. jan. 3. 22:26
1/7 anonim válasza:
Biztos kijelölve hagytál egy részt amikor végeztél. Olyankor csak azt a részt menti.
2/7 anonim válasza:
Többféle lehetőség van a felvételre.Ezt így leírni nehéz lenne úgy, hogy megértsd.Egy alapbeállítások mellett, samplekből létrehozott monoton, ismétlődő hanganyagot akarsz valószínű lementeni folyamatában, esetleg hangszínváltoztatással, efektekkel.Team viewer-el segítek ha gondolod, csak egyeztetni kell.Àllìtsd song-ra a Rec mellett, majd a középsõ ablakon, ahol a sample-ket pakolgatod, a bal felsõ sarokban nyisd le a kis nyilacskàt, és keresd a clone, lehetõséget.Majd a màr leklònozott part"-ot, tovàbb szerkesztheted part1 néven.ha megvannak a partok, azokat behúzhatod trackokba egy màsik ablakba. Ahol egymàs alatt és mellett több megszerkesztett kis part elfér.Folyamatàban a recordal elindìtva, felvehetõ, és az export részen mp3-ba menthetô minden egyéb beàllìtàs mellett.Effektek, stb..
3/7 anonim válasza:
Az Edison megint màs téma, ha màr meglévõ zenét akarsz lementeni,úgy, hogy azt betöltöd az Edison elnevezésû plugin-ba az Fl studion belöl.
4/7 anonim válasza:
2 lehetőség van:
1. Kijelölve hagytál egy részt
2. Pattern módon hagytad a szerkesztőt song mód helyett (FL stúdió 11-ig PAT és SONG felirat mellett világít a led ami aktív, FL 12-nél pedig nem világít az odavissza nyilas gomb). Más variáció nincs.
5/7 anonim válasza:
De az is kérdés, hogy elhelyezted e egyáltalán a zenét a track sávban, magyarul végig le tudod e játszani az fl studióval is - lehet hogy csak bennehagytad valamelyik pluginben.
6/7 anonim válasza:
Menteni pedig az EXPORT menüponttal kell, nem a save-el, mert akkor csak magát a munkát menti, az EXPORT viszont kimenti mp3-ba és több ideig tart. Remélem ennyi ötlettől már sikerül kimentened mert a megoldás biztos benne volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Előszöris azt szeretném megköszönni, hogy bunkózások helyett korrekt válaszokat és segítségeket kaptam! Sikerült. Azzal volt a baj, hogy nem az "export"-tal mentettem. Egy más eszközzel felvett gitár-ének zenét akartam egy kicsit feljavítani. Mindent meg is találtam benne, amit szerettem volna, csak a mentés okozott problémát. Nagyon köszönöm!
2016. jan. 4. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!