Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hányféle opengl32. dll létezik...

Hányféle opengl32. dll létezik? Hogy lehet megkülönbözettni ket?

Figyelt kérdés

Honnan tudom eldönteni, hogy az én gépemhez melyik való?

Régebbi játékok elindításán kínlódtam egész délelőtt, most meg találtam ezt.

[link]

Lesezdtem, egy darab opengl32.dll fálj van benne, azt irja másoljam a játék könyvtárába és ennyi.

Megcsináltam és bumm elindult, de felvillan a játékban valami trial felirat ami számol visszafelé és 300 másodperc után kilép.

Nah gondoltam ha ennyi lenne összeszedem a másik gépről az opengl32.dll fájlt aztán azzal majd menyen. De az vagy 100 kb tal nagyobb, és el sem indult vele a játék.

Valaki tisztába tenné a dolgokat? mert nekem nagyon nem világos, hogy hogy van ez az egész opengl nyavaja, és hogyan tudnám működésre bírni a régebbi játékokat is a windows 8 alatt.

(egyáltalán miért iylen selejt ez a windows8 is hogy iylen alap dolgokat nem támogat?)

2016. jan. 3. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ami ebben van opengl32.dll azzal megy minden, de 300 másodperctől visszazsámol a játékban a jobb felső sarokban aztán kiléptet."

Mert mint az oldal

[link]

alján írja:

"Demo exist after 5 minutes. "

Szóval ez a TitaniumGL nevű kókálmány (nem Microsoft-termék)

[link]

egy 5 percig (300 másodpercig) használható demo.

2016. jan. 3. 21:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Nade mégis megyen vele a game!

A microsoftosokkal meg nem...

Mit lehetne tenni? Vegyem meg 7 dollárért a fájlt?

2016. jan. 3. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz erről egy cikket:

[link]

szóval vagy megveszed a TitaniumGL-t, vagy kipróbálod a GLDirect-et:

[link]

2016. jan. 3. 22:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Fú gyerekek a végére jutottam...

Sikerült megoldani a dolgot!

Először is:

Le kell szedni ezt: GLDirect

Innen:

[link]

De ez még nem elég, ki kell bányászni belőle azt a nyomorult glide32.dll fájlt a gldirect5_opensource\gldirect5\bin\release mappából, és berakni a játék könyvtárába az indító .exe mellé.

Továbbá, még ez sem elég.

Le kell tölteni a d3dx9_35.dll 32bites változatát (a 64 est ki se mertem próbálni) a dll-files.com ről

azaz innen: [link]

És ezt is kitömörítve be kell másolni a játék indítója mellé.

Vért izzadva spóroltam 7 dollárt!

És megoldódott a probléma!

Köszi a segítséget!!

2016. jan. 4. 01:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg szebben fut a grafika, mint a 7 dolláros hekkelt változattal (vagyis annak trial verziójával).
2016. jan. 4. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!